Kelly Odell - Hitta talare, föreläsare, moderatorer och konferencierer | HittaTalare
Sverige bästa talare - söktjänsten för inspiration och kunskap

Kelly Odell


Kunnig, Erfaren, Underhållande, Engagemang! Dessa ord förekommer ofta på utvärderingar från Kellys föreläsningar och kurser. Kelly arbetar kompetensutveckling inom utvecklande ledarskap och chefsutveckling. Han är också specialiserad på förändring och konflikthandering.

Lär dig att segla med förändringens vind istället för att bli blåst omkull.

Han utbildade sig till präst i USA och sedan som ekonom i Sverige. För 30 år sedan kom han till Sverige för kärleks skull och gjorde en imponerande karriär. Eller vad sägs om chef för Telia Mobile, Sverigechef för Whirlpool Corporation och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar, för att nämna några. Möt Kelly Odell, svensk-amerikanen som av Veckans Affärer utsetts till en av Sveriges mäktigaste invandrare.

Första mötet med Kelly ger intryck av en välartikulerad man som slänger sig med svengelska uttryck. Men efter en stund märker man också den värme och det engagemang som genomsyrar hans personlighet. Att lyssna till en föreläsning med Kelly är att fascineras från början till slut. Alla kan känna igen sig i de historier och minnen som Kelly frikostigt delar med sig av från sitt eget liv.

Hans föreläsningar är späckade med historier från verkligheten och han har kallats metaforens mästare av en uppdragsgivare för sin förmåga att använda praktiska vardagsexempel för att förtydliga komplexa sammanhang. Allt detta levererar Kelly med självdistans och humor.

Men vad förmedlar han då?
? Jag har tre huvudföreläsningar, Förändring, Mänskligt ledarskap och Arbetsglädje.


Några forskare inom ledarskap är också goda föreläsare. Men - riktigt bra svar på de frågor vi har med oss, ges bäst av den som framgångsrikt hanterar dem varje dag, och har fast teoretisk grund att stå på. Allt detta och mer fick vi från Kelly! Kelly har förmågan att vända ut och in på invanda begrepp. Han överträffade våra förväntningar med sitt inspirerande och öppenhjärtiga sätt.

Sören Ravnskov, VD

Astrakan Strategisk Utbildning och krönikör i Computer Sweden

?Vi var alla mycket nöjda med Kellys dragning! Kelly är underhållande att lyssna på, lagom provocerande och drar många relevanta exempel utifrån sina egna erfarenheter. Han sa mycket tänkvärt, men gjorde inget anspråk på att ha alla svar, utan hade en ödmjuk framtoning i relation till hur han såg på sig själv och till ämnet som sådant. Att Kelly idag är verksam i en hög position i ett stort företag som finns i många länder, var också ett stort plus!

Cecilia Örnroth

Ericsson

Hej Kelly! Stort TACK för senast. Ditt anförande rönte verkligen stor uppskattning bland våra kollegor. Vi är väldigt nöjda med helgen och speciellt med att få lyssna till dina kloka och underhållande ord.

Torbjörn Wängemar, vVD Chef Affärsutveckling, Deputy CEO Business Development

Euler Hermes Kreditförsäkring


Affärs- och företagsutveckling

Förändringsarbete, Organisationsutveckling

Försäljning, Marknadsföring, Kundservice

Inspiration & Motivation

Ledarskap

Medarbetarskap, Ledarskap

Moderator

Moderator

Motivation & Inspiration

Inspiration, Motivation

Mångfald

Jämställdhet

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se
Läs vår informationspolicy


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | HittaTalare | Kickoff | Lindau artist & talare | Event&expo | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen