Stefan Sebö - Hitta talare, föreläsare, moderatorer och konferencierer | HittaTalare
Sverige bästa talare - söktjänsten för inspiration och kunskap

Stefan Sebö


Inspiration - Motivation - 100% Engagemang
Stefan Sebö är en stor estradör som på ett inspirerande, engagerande och framför allt mycket utvecklande sätt, motiverar deltagarna att växa i sin roll. På ett enkelt, underhållande och tänkvärt sätt visar Stefan att det är vi själva som avgör både hur vi mår, och hur bra ett företag, organisation och dess medarbetare kan bli.

"Många fler skulle vara mycket bättre om de inte redan trodde de var så bra"

Stefan har arbetat med förändringsarbete och utveckling av människor, företag och organisationer i mer än 30 års tid.
Han har ett brinnande intresse och ambition att utveckla såväl människor som företag och organisationer till den nivå de förtjänar. Stefan har en grundläggande tro på att det finns en oerhörd potential i medarbetarna, det handlar "bara" om att fortsätta att utveckla dem.
Genom hans arbete och seminarium har Stefan hjälp tiotusentals människor och flera hundra företag att växa till nya höjder.

På ett enkelt, underhållande, och framför allt utvecklande och tänkvärt sätt visar Stefan att det är vi själva som avgör både hur vi mår, och hur bra en organisation och dess medarbetare kan bli. Det handlar om att tänka till, tänka om och tänka på nytt. Om att bryta gamla invanda mönster och finna nya vägar att utvecklas. Att bli framgångsrik och nå sina mål behöver inte vara svårt. Det gäller bara att veta hur man ska bära sig åt.

Alla som lyssnar på honom har något att vinna. Stefans seminarier och utbildningar tillför inspiration, motivation, kunskap och konkreta arbetsmetoder för att kunna utveckla medarbetarna och företag/organisationer till vinnare. Stefan är en stor estradör som verkligen berör.

Att må bra med sig själv och i alla lägen träna sig på att skapa glädje såväl hemma som på arbetet och att i alla lägen se möjligheter där andra ser problem är grunden till all framgång.


"På ett lätt och tydligt sätt klargör Stefan hur man måste tänka och agera för att göra drömmar till verklighet!"

Mats Qviberg

Öresund

"Stefan gjorde ett fantastiskt jobb. Han är engagerad, personlig och mycket konkret. Ett extremt väl genomfört seminarium."

Lars Sjögren

Danske Bank

"Stefan Sebö har ett positivt och intressant innehåll. Roligt med en sådan duktig pedagog. Hans entusiasm och närvaro smittar av sig."

Eva Stina Johansson

Röda Korset

Affärs- och företagsutveckling

Företagsutveckling

Försäljning, Marknadsföring, Kundservice

Vision, Mål och Målstrategi, Försäljning, Inspiration & Motivation, Merförsäljning, Säljträning, Service och Kvalitet

Motivation & Inspiration

Arbetsglädje, Inspiration, Motivation, Personlig utveckling

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se
Läs vår informationspolicy


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | HittaTalare | Kickoff | Lindau artist & talare | Event&expo | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen